BŐSÉG A KÖBÖN

Kreatív Örömteli Bőség megteremtésében olyan segítséget adok neked, amely a bőség széleskörű megteremtéséhez téged elvezet.

bőség a köbön fejlécfotó

Mit értek bőség alatt?

A bőség számomra nemcsak a pénzügyi bőséget jelenti. Ez ennél sokkal több. Ez a szeretet bősége, öröm bősége, stb.

Segítek neked abban – az intenzív workshop/mentorprogram keretében -, hogy amellett, hogy kikukucskálsz abból a dobozból, amelybe bezártad önmagad korlátozó hitrendszereid és tudatalatti blokkjaid által, ki tudj szabadulni.

Amint kilépsz a megszokott, téged blokkoló skatulyákból és a Nagy Korlátozó Dobozból, amelyet adott esetben még jól le is ragasztottál, megtapasztalod, hogy a saját képességeidet milyen csodálatos módon tudod kamatoztatni.

Hogy a pozitív változás folyamata beinduljon, és megtörténjen, a következő nyolc lépést tesszük meg együtt.

 

A
?

Hiánytudat

Átalakítjuk a szokásgondolataidat: hiány- és szegénységtudatot bőségtudattá alakítjuk.

Ébresztők

Gondolatébresztőket is adok neked, melynek következtében felismered azokat a hitrendszereket, amelyek eddig korlátoztak téged.

Beépülés

A meditációs gyakorlatok hatására beépülnek az új szokásgondolatok, így bőségteremtő új szokásokat kreálhatsz magadnak.

Önkorlátok

Átalakítjuk a korláthozó hozzáállásod a bőség megteremtésével kapcsolatban.

Bőségformák

Megbarátkozol a bőség minden formájával. Ez elengedhetetlen, hiszen ha nem tudod a bőséget elképzelni, akkor nem tudod örömmel megélni sem

Meditációk

Fontos, hogy az átadott meditációkat gyakori rendszerességgel, és kitartóan végezd.

Pénzkapocs

Feltárjuk, hogy milyen kapcsolatod van a pénzzel.

Szívkerted

Elkalauzollak a Szíved Kertjébe- egy gyönyörű meditációs gyakorlat keretében -, hiszen az örömteli bőség feltétele az, hogy szívből, szeretetből tudj teremteni. A szeretet bőségét is aktíváljuk ezzel a gyakorlattal.

Ugye te is találkoztál már olyanokkal, akik a „jég hátán is megélnek”, és sikeresek?

Miért van ez?

Mert nem az a lényeg, hogy mi történik veled, hanem az, hogy milyen a körülményekhez, történésekhez való hozzáállásod. A hozzáállásod pedig tudatos és tudatalatti hitrendszereid, gondolataid, valamint a hozzájuk kapcsolt érzelmeid összessége.

Ha folyamatosan a körülményeket, történéseket, vagy különböző személyeket okolod szegénységedért, akkor ez a workshop/mentorprogram nem neked való. Ha mindig másokat okolsz kihívásaidért, az azt jelenti, hogy nem vállalod a felelősséget.

Kérlek csak akkor jelentkezz a workshopra/mentorprogramra, ha vállalod a felelősséget azért, hogy szeretnél változtatni a bőséggel kapcsolatos hozzáállásodon és hajlandó vagy a foglalkozások alkalmával együttműködni.

Amikor hajlandó vagy vállalni a felelősséget, akkor már megtetted az első lépést a gyökeres változás érdekében.

Hogyan férsz hozzá a Bőség a köbön programhoz?

 

A Bőség a KÖB-ön c. workshophoz/mentorprogramhoz tartozó hanganyagokat egy zárt felületen fogod megkapni. A kb. 3 órás hanganyagok gondolatébresztőket és meditációs gyakorlatokat is tartalmaznak.

Választhatsz, hogy workshop, vagy mentorprogram keretében szeretnéd átalakítani szegénységtudatodat bőségtudatossággá.

Mit kapsz a workshopon?

 • Hozzáférést a kb.3 órás hanganyaghoz.
 • A hanganyagot bármennyiszer visszahallgathatod.
 • Külön egyeztetett időpontban még további gyakorlatoka végzünk, személyre, illetve csoportra szabva, egy alkalommal.
?

A workshop tartalma:

♦ Bőségtudatosság, pénzügyi tudatosság fejelsztése.

Mit kapsz a mentorprogramon?

 • Hozzáférést a kb.3 órás hanganyaghoz.
 • A hanganyagot bármennyiszer visszahallgathatod.
 • A mentorproram keretében előre egyeztetett időpontban tartjuk heti rendszerességgel a konzultációkat.
?

A mentorprogram tartalma a hanganyagon kívül:

 • Cégtudatosság fejlesztése.
 • Pénzügyi tudatosság fejlesztése.
 • Bőség tudatosság fejlesztése és energetikai tisztítás.

BŐSÉG A KÖBÖN DÍJAK

A workshop díja: 7999 Ft

A mentorprogram díja:

A Bőség a KÖB-ön mentorprogram díja a nemcsak a szerint alakul, hogy hány hónapos mentorprogramon szeretnél részt venni, hanem attól is függ, voltál-e már egyéb más work-shopon, tanfolyamon, mentorprogramon a KreatívSpirit keretében.

3, 6, és 12 hónapos mentorprogram közül választhatsz.

Akik rendszeresen régebb óta intenzíven tanulnak velem együtt, azok jelentős kedvezményre számíthatnak ha részt vesznek a mentorprogramon. Egyéb kedvezményes lehetőséget a mentorprogramot megelőző beszélgetés alkalmával, személyre szabottan vázolom, ezért nem írok most neked ezen az oldalon ezzel kapcsolatos díjat.

Gyakori kérdések a mentorprogrammal kapcsolatban

Kik vehetnek részt a mentorprogramon?

Akik az idejüket össze tudják hangolni a 3, 6, vagy 12 hónapos intenzív heti 1x történő foglalkozásokkal.

Milyen módszerrel végzem a foglalkozásokat?

Az energiatisztításhoz és a tudatosság fejlesztéséhez a KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszert alkalmazom, amelynek keretében oldjuk és tisztítjuk blokkoló negatív energiákat, korlátozó hitrendszereket és rengeteg játékos gyakorlattal támogatlak a pozitív minták és kreatív hozzáállás fejlesztésében és beépítésében.

Mi a cégtudatosság?

Nemcsak növényeknek, állatoknak és embereknek, hanem különböző cégeknek, közösségeknek és szervezeteknek is van tudatossága és saját energetikai mezeje.

Mi található ebben az energetikai mezőben?

Ebben az energetikai információs mezőben találhatóak a céget, szervezetet, vagy közösséget befolyásoló energiák, amelyek lehetnek pozitívak, vagy negatívak. Energetikailag tudjuk tisztítani, átalakítani a cég, illetve vállalkozás (akár egyszemélyes vállalkozásnak is) az energetikai mezejében található negatív befolyásoló energiáit.

Milyen konkrét témaköröket érintünk a cégtudatosság keretében?

– cégvezető tisztítása,

– a cég termelékenységén, hatékonyságán, fejlődésén lévő blokkok tisztítása,

– a cég pénzügyi blokkjainak tisztítása,

– pénzügyi és egyéb bőség megteremtéséhez szükséges kreatív hozzáállás támogatása, beépítése a számodra,

– a cég üzleti és egyéb kapcsolati blokkjainak tisztítása,

– a cég  alkalmazottainak kapcsolatán lévő blokkok tisztítása,

– a cég telephelyének, székhelyének tisztítása (igen ez is fontos, hiszen tudjuk, hogy épületeknek is van önálló energetikai rendszere)

– jó üzleti kapcsolatok elősegítése – ezen lévő blokkok tisztítása annak érdekében, hogy folyamatosan és kiegyensúlyozottan áramoljanak a régi és új üzletfelek, kliensek, és mindenki javát szolgálva legyen kölcsönös elégedettség.

– kintlévőségekkel, tartozással kapcsolatos nehézségek megoldásának blokkjait tisztítjuk, és megoldáscentrikus kreatív hozzáállást alakítunk ki.

– cégspecifikus blokkok, nehézségeket előidéző energiák tisztítása.

Természetesen a fentieken kívül több egyedi tényezőt is figyelembe véve végzem a tisztítást, és adom számodra a speciális tudatosságfejlesztő gyakorlatokat.

Jelentkezhetsz-e a mentorprogramra, ha már részt vettél a Bőség a KÖB-ön c. workshopon, vagy egyéb más KreatívSpirit workshopon?

Igen, és akkor is jöhetsz, ha még csak most vennél részt először ilyen hosszabb távú programon.

Kik kérhetik a cégtudatosság tisztítását és fejlesztését?
 • cégvezetők (Akiknek már van cége, illetve akik céget, vagy valamely szervezetet szeretnének alapítani.)
 • alkalmazottak, karrierépítők,
 • egyéni vállalkozók
 • vezető beosztásúak
Tudom -e pótolni, ha hiányzok, vagy kihagyok 1-2 alkalmat?

1-2 alkalom pótlását megoldhatjuk úgy, hogy megtartom neked összevontan. Többszöri alkalommal nem tudod megoldani, ez a te felelősséged.

Annak érdekében, hogy az ebből adódó kellemetlenségeket elkerüljük, a mentorprogramra való jelentkezésed előtt mindenképp lesz egy előzetes beszélgetés, ahol tisztázunk minden ezzel kapcsolatos kérdést. A beszélgetés közben az is kiderül, tudunk-e, és szeretnénk-e mindketten együttműködni. Ez még a program befizetése előtt megtörténik, tehát nem árulok zsákbamacskát. Így tartom tisztességesnek és etikusnak. A beszélgetésünk  utánnyugodtan tudsz dönteni arról, szeretnél-e több hónapon át tartó elkötelezettséget vállalni az önfejlesztésed keretében.

Ha a beszélgetésünk során azt látom, hogy nem tudlak, vagy nem szeretnélek elvállalni, akkor azt egyértelműen jelzem feléd. Ezzel az előzetes, tisztázó beszélgetéssel segítek abban, hogy mindketten meg tudjuk hozni azt a döntést, amely mindkettőnk számára megfelelő.

Mi a pénzügyi tudatosság?

Neked is vannak ún. szokásgondolataid, és amit a pénzről gondolsz, hiszel, az válik a saját valóságoddá.

A hitrendszered és szokásgondolataid pedig egyrészt tapasztalataidból erednek, másrészt generációs, családi minták, valamint a kollektív tudatban található információs mező is befolyásolja.

– Például, ha azt gondolod, hogy azért, mert nincs vagyonod, akkor kevesebbet érsz, mint a másik vagyonos ember, -e gondolat miatt értéktelennek érezheted magad, s ekkor az önbizalomhiány is teret kap. (Hiába tudod logikus elméddel, hogy ez butaság, ha tudatalattidban egyetértés van ezzel kapcsolatban, akkor életedben ez fog megnyilvánulni.)

Tudjuk mindannyian, hogy a pénzügyi helyzettől függetlenül mindenkiben vannak bizonyos értékek. 

Előfordul azonban, hogy olykor a pénzügyi, illetve vagyoni helyzeted alapján ítélnek meg, amely egy hamis képet alkot rólad. Ez a hamis kép pedig megbújik tudatalattidban, és akadályoz téged a pénzügyi bőség megteremtésében.

– Előfordulhat, hogy haraggal fordulsz a pénz felé, vagy azt tanultad, hogy a pénz valami rossz, gonosz dolog. Nos, ezen a hozzáálláson mindenképp változtatnod kell, ha szeretnéd megtapasztalni a pénzügyi bőséget is

Mikor vegyél részt a mentorprogramon?

Ha úgy érzed, hogy a bőség-, pénzügyi- és cégtudatosság fejlesztésének egy sokkal kiterjedtebb, komplettebb verziójára van szükséged. Emellett pedig tudsz megfelelő időt, energiát és pénzt fektetni -e fejlesztési lehetőségbe.

A mentorprogramokat illetően van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen, és ennek személyre szabott feltételeit az online, vagy személyes előzetes beszélgetésen tisztázzuk.

Mikor válaszd a workshopot?

Ha a hanganyagon kívül csak egy egyszeri foglalkozást szeretnél.

bőség kabany csilla

Kabany Csilla, Spirituális mentor-tréner

a bőség melett állsz?

Döntsd el mely fejlesztési lehetőséget választod, és tarts velem a kreatív, örömteli bőség útján.