KREATÍVSPIRIT ALAPOZÓ

Légy önmagad mestere

alapozó kabany csilla

Változtatni szeretnél az alábbiakon?

Számtalan spirituális, önismereti tanfolyamot végeztél el, átrágtad magad az ezoterikus, önfejlesztő könyveken, de a gyökeres, pozitív változás még mindig várat magára?

Megrekedtél az életedben?

Kapcsolataidból hiányzik a megértés, szeretet és öröm?

Ismételten olyan helyzeteket élsz át, amelyekben rosszul érzed magad?

Alig oldottál meg egy kihívást és egyszerre rengeteg probléma jön még hozzá?

Munkádban, kollégáiddal, főnököddel konfliktusokat élsz meg?

Állandóan pénzügyi gondokkal küzdesz?

Azt éled meg, hogy „rossz” családba születtél?

Úgy érzed, te csak mellékszereplő vagy a saját életedben?

A fentieken kívül még egyéb gondok is nyomasztanak?

Csalódtál az egyéb spirituális képzésekben, szervezetekben?

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed, és gyökeresen jobbra fordítsd a sorsod, úgy, hogy közben még a legszebb álmaidat is túlszárnyalod.

Igen, a saját életedben TE vagy a legfontosabb!

Mert

Belőled indulnak ki életed eseményei.

A tudatos és tudatalatti elmédben lapuló gondolataidból, érzéseidből, és ezek alapján reagálsz az élethelyzeteidre.

Sokszor tudatalatti, automatikus reakciók alapján hozol döntéseket. Ezért fontos, hogy képessé válj tudatalattidban lévő blokkokat, korlátozó hitrendszereket átalakítani, olyan támogató, kreatív és pozitív energiákká, gondolatokká, amelyek támogató és előrevivő tetteket, helyzeteket eredményeznek a számodra. És veled együtt, mindenki számára, hiszen te is hatással vagy a körülötted lévő környezetre és emberekre.

A képesség benned van, de ha nem tudod használni, akkor nem ér semmit. Ekkor értéktelennek és tehetetlennek érzed magad, de a KreatívSpirit gyakorlatorientált tudásanyagával ezen is tudsz változtatni.

Téged mi tart vissza attól, hogy használd a képességeid?

Netán a félelmek?
Vagy úgy gondolod, neked nincsenek különleges képességeid?

Van egy jó hírem: Neked is vannak kitűnő képességeid, belső kincseid, és ott lapulnak mélyen benned, amelyek csak arra várnak, hogy előhívd és használd őket.

Eddig csak nehézségeid voltak a tanulással? Elhitted, hogy a tanulás véresen komoly, nehéz valami? Nos, ezen a tanfolyamon ezeket a hitrendszereidet is szétbombázzuk, és új pozitív mintát  építünk fel a számodra.
Úgy érzed tehetetlen vagy az élet kihívásaival szemben? Megértelek, mert én is voltam ilyen helyzetekben, de rájöttem: Ez is „csak” egy hitrendszer, amit ha megváltoztatsz, átütő sikereket aratsz.

Ugye tudod, minden csak addig tart, amíg nem változtatsz rajta. Vess véget most a tehetetlenségnek és tedd meg a lépéseket könnyedén, játékosan a megoldásaid, céljaid és hatalmas sikereid felé.

A KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő alapozó workshop/mentorprogram összetett és érthető módon biztosítja számodra azt, hogy megtanulj a Felső Éneddel illetve a Forrással/Teremtővel (én a továbbiakban Forrásnak nevezem) hatékonyan együttműködni, és tisztítani, átalakítani a blokkoló energiákat.

Ezen kívül pedig egyszerű és hatékony mini-meditációkat és játékos gyakorlatokat is megtanulsz, amelyeket egyszerűen beépíthetsz a mindennapjaidba.

1. Milyen hasznod származik a KreatívSpirit WM Alapozó program elvégzéséből?
  1. Amellett, hogy megtanulsz Felső Éneddel, illetve a Forrással kommunikálni, hipnózis nélkül, egyszerűen tudod feltárni a tudatalatti blokkokat, és gyengéd módon vizsgálod meg, és tisztítod az előző életből jelen életedre hatással lévő blokkokat. Mert hiába szeretnél tudatosan megteremteni valamit, ha tudatalattidban téged blokkoló hitrendszerek lapulnak
  2. Már az alapozó KreatívSpiritgyakorlatok soránszámos felismerésre teszel szert, és a tanfolyam ideje alatt rengeteg blokk és tudatalatti ismétlődő program tisztul.
  3. Kreatív gyakorlatokat és játékos elemeket tanulsz meg beépíteni az önismeretbe, így élvezetté válik az az út, amelyen haladsz.
  4. A kreatív gyakorlatok beindítanak benned egy olyan folyamatot, amely segít abban is, hogy látóköröd szélesedjen, és az emberekkel való kapcsolatod a kölcsönös győztes-győztes megoldáson alapuljon.
  5. Ezek szerint a tanfolyam után teljesen boldog leszek? – kérdezheted jogosan. Ez rajtad is múlik, és természetesen a negatív energiák tisztítása alatt szembesülhetsz olyan tényezőkkel, amelyek hatalmas felismeréseket hoznak a számodra. Ilyenkor előfordulhat, hogy előbukkan belőled a sírás, de ez természetes, hiszen a sírás is az oldódás része lehet. Utána viszont megkönnyebbül a lelked, és céljaidat könnyebben eléred.
2. Mi a KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszer specialitása? Mire fókuszálunk?

A legtöbb spirituális módszer, csak azt hangsúlyozza, hogy a blokkokat tisztítani tudjuk, de:

  • Mi arra is fókuszálunk, hogya játékosság, és kreatív elemek segítségével fejlesztjük a kreatív gondolkodást, kreatív hozzáállást és megoldóképességet. A kreatív gondolkodás fejlesztése nem a művészetekre, hanem a sokoldalú és rugalmas megoldóképesség fejlesztésére irányul. Ez az egyik specialitás.
  • A másik specialitás  abban rejlik, hogy a játékos, kreatív elemekkel fűszerezett meditációs gyakorlatoknak köszönhetően, a tudatalatti bölcsességed is aktivizáljuk. Igen, nemcsak blokkok vannak a tudatalattidban (amelyet természetesen tisztítunk), hanem a belső bölcsességed is ott lapul. 

A fentiek mellett a játékos gyakorlatok segítségével az ún. belső gyermeki éned játékosságát is előhívjuk, aktivizáljuk, ezáltal az életöröm is növekszik benned. 

3. Miért fontos az a specialitás, hogy játékos, mesés elemeket is tartalmaz a KreatívSpirit?

Mert a legtöbb spirituális technika csak az energiatisztításra fókuszál. Van mindenkinek egy ún. belső gyermeki énje. Általában a spirituális tanfolyamokon megtanítják a belső gyermek blokkjait oldani, viszont mellőzik azt a fontos tényt, hogy a belső gyermeki én bizony segíteni is tud neked.

Nálunk megtanulod, hogyan tudod a belső gyermeki, játékos, kreatív éned aktivizálni, és bölcsen használni. Ehhez nyújtanak segítséget, a kreatív, játékos, olykor mesés elemeket is tartalmazó mini-meditációk és speciális, egyszerű, a hétköznapokban is könnyen használható gyakorlatok. Ezeken keresztül nemcsak a negatív blokkok tisztítására, hanem a pozitív minták beépítésére is fókuszálunk.

4. Mit tanulsz egész pontosan a KreatívSpirit Alapozó programon?

Az alapozó gyakorlati részében több blokkot is tisztítasz a tudatalattiból, DNS-ből és a lélekkrónikából – Akhasa krónikából – egyaránt. Emellett pedig olyan egyszerű és rövid gyakorlatokat is elsajátítasz, amelyek segítségével örömtelibb életet élhetsz.

– Ingahasználatot
– Létrehozni a tiszta kapcsolatot Felső Énnel, és spirituális bizottságunkkal
– Hogyan lehet felismerni, azt a körülményt, amikor az ego, akadályoz, mit lehet tenni, hogy csökkentsük az ego befolyását?
– Átalakítandó negatív programok kialakulásáról, illetve hogyan tudjuk a minket blokkoló programok kialakulását megelőzni.
– Fizikai testből eltávozott lelkek (elhunytak) átsegítése a spirituális birodalmakba Felső Én illetve Mihály arkangyal segítségével
– Önbüntető programok elengedése szórakoztató módon

– Megtanulod milyen energiakapukra, -szivárgásokra kell odafigyelni, ellenőrizni, és hogy ez miért olyan fontos.

 Gyakoroljuk azt is, hogyan lehet az ego befolyását csökkenteni: Nagyon fontos: nem elnyomjuk az ego-t, csak megtanuljuk, hogy az ego teret adjon a Felső Énnek, szeretetnek, Forrásnak, hogy kiépíts velük egy hatékony együttműködést, amelynek eredményeként az élet minden területén sikert arathatsz.

– Megtudod azt is, milyen módon tudsz nemcsak Felső Éneddel, hanem tudatalattiddal is hatékonyan együttműködni.

– Alapszinten megtanuljuk hogyan tudsz másoknak lelki segítséget nyújtani.

– Tértisztítást. Otthonod, munkahelyed és bármely más helyiség energiáit tudod tisztítani, hiszen ha hiszed, ha nem, a helyiségek energiái bizony hatással van ránk. Gondolj csak arra, van olyan hely ahol szívesen tartózkodsz, van ahol nem, és tudatosan nem mindig találsz rá magyarázatot.

 Egyszerű hétköznapi elemekkel kapcsoljuk össze a lelki megerősítéseket annak érdekében, hogy a mindennapi életben minél hatékonyabban, teljes mértékben beépüljön a pozitív programozás, és immár ez szolgáljon életed alapjául.

– Egyéb más programokat is tanulunk tisztítani és elengedni mint pld. ellenállás a változásoknak, félelmek.
– Más életekből áthozott blokkoló energiák tisztítása, elengedése, átalakítása.

– Önajándékozó programok beépítése.
– Tudatalattiban megbúvó blokkok azonosítása, átalakítása.
– Hogyan irányítsd tudatos és tudatalatti elméd figyelmét könnyedén a pozitív, felemelő energiákra?
– Hogyan éld meg a látszólagos kudarcot lehetőségként, vagyis miként alakítsd át a sikertelenséget sikerré?
– generációs tisztítás
– genetikai programok tisztítása
– elméd érzelmi sérülésének elengedése és újjászületése,
– és sok-sok támogató energia betöltése
– csakratisztítás és feltöltés

– mini játékos, kreatív integrációs gyakorlatok mint pld.:

Önajándékozó meditáció, Isteni Rend, Szűrők levétele, és még sok kreatív gyakorlati elem és mini-meditáció.

  • Illetve fejlesztjük a mentális, érzelmi, spirituális és fizikai felelősségvállalás képességét.
  • Problémafókuszt megoldásfókuszú hozzáállásá alakítjuk.

A kreatív hozzáállást, kreatív gondolkodást is fejlesztjük.

5. Szükséges-e bármilyen előképzettség vagy már meglévő készség?

Nem. Nem szükséges semmilyen előképzetség, elegendő a lelkesedésed és a nyitottságod.

6. A program befejezése után kapok-e valamilyen beavatást,oklevelet?

Nem vagyok a beavatás híve. Az igazi beavatást az élet adja meg neked. Ezért rendkívül fontos, hogy gyakorold azt a tudásanyagot, amelyet átadok neked.

Oklevél szükségtelen. Tapasztalatom, hogy nem a papír minősít, hanem az, hogy:

– Hogyan tudsz megfelelni az élet által támasztott próbáknak.

– Milyen mértékben akarod és tudod beépíteni életedbe a tanultakat.

– Valóban etikusan használod-e azt a tudást, amit átadok. Bár valójában semmi rosszat nem tudsz okozni vele.

4 NAPOS KREATÍVSPIRIT WORKSHOP

Te is szeretnél egy olyan egyszerű és hatékony módszert megtanulni, mint a KreatívSpirit?

Ha úgy döntöttél, hogy igen, akkor szeretettel fogadom a te jelentkezésed is.

 

A 4 napos KREATÍVSPIRIT alapozó workshop időpontja:

 

2024. május 4-5. (szombat-vasárnap) és május 9-10. (csütörtök-péntek)

Jelentkezési határidő és a foglaló beérkezésének határideje: 2024. április 29.

4 NAPOS KREATÍVSPIRIT WORKSHOP

Te is szeretnél egy olyan egyszerű és hatékony módszert megtanulni, mint a KreatívSpirit?

Ha úgy döntöttél, hogy igen, akkor szeretettel fogadom a te jelentkezésed is.

 

A 4 napos KREATÍVSPIRIT  alapozó workshop időpontjai:

 

2024. június 7-8-9. (péntek-szombat-vasárnap), június 14. (péntek)

Jelentkezési határidő és a foglaló beérkezésének határideje:

2024. május 29.

A fentiekben kiírt időpontoktól eltérően is vállalom tanfolyamok tartását akár csoportok, baráti társaságok számára is, de ha ilyen igényed van, kérem legalább 2 hónappal előre jelezni, hogy időben meg tudjuk szervezni. Lehetőség van továbbá egyéni egy fős tanfolyamokon is részt venni egyedi időpontban.

i

A workshop/mentorprogram díjában a jegyzetek, táblázatok és a használati segédlet díján kívül benne van:

 

tömérdek befektetett szeretetenergia,

a felbecsülhetetlen bölcsességgé formált tapasztalatok,

rengeteg ráfordított idő,

több, mint két évtized hasznos tudása,

rengeteg lélekfejlesztési kreatív, játékos gyakorlatsor, amelyeknek a gyümölcsét a klienseimmel, tanítványaimmal együtt már közösen élvezzük.

Gyere, és tapasztald meg te is ennek gyümölcsét.

 

Jómagam is folyamatosan képzem magam, hiszen folyamatosan fejlődik minden, és ahogy bővítem tudástáramat, fejlesztem tovább a KreatívSpiritet. Ennek köszönhető az is, hogy mára már a KreatívSpirit hatékonysága megsokszorozódott. Tehát nemcsak mentor-tréner, hanem egyben tanuló is vagyok. Így tartom egyensúlyban életemben a tudás-bölcsesség-tanulás egységét.

Mennyibe kerül a

KREATÍVSPIRIT WORKSHOP?

FEKTESS BE ÖNMAGADBA

Az alábbi tanfolyami díj egy jó befektetés a számodra, amely egész életedben csodás megoldásokkal, eredményekkel szolgál téged.

 
A legjobb befektetés te magad vagy, hiszen amikor magadon tudsz segíteni, akkor ez a pozitív kisugárzás hatással van a környezetedre is.

 

KreatívSpirit Workshop díja:

 
149.000-Ft

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan jelentkezhetek a workshopra/mentorprogram?

E-mailben, illetve telefonon.

Mi történik ha valami miatt lemondom a workshopot?

A regisztrációs díj nem jár vissza, de egyeztetünk egy másik tanfolyami időpontot, és ez a regisztrációs díj, amennyiben a regisztrációtól számított 2 hónapon belül eljössz a tanfolyamra, beleszámít a módosított időpontban megjelölt tanfolyami díjba. Vagy – szintén a regisztrációtól számított 2 hónapon belül – eljöhetsz egy egyéni lélekoldásra, így a regisztrációs díjad  máris hasznot hoz a számodra. Ezt a lehetőséget csak akkor veheted igénybe, ha a részvételt legkésőbb a tanfolyam előtt három nappal mondod le.

A regisztráció díját természetesen beleszámítjuk a teljes tanfolyami összegbe.

Mi történik a jelentkezés után?

Tájékoztatlak a tanfolyam pontos helyszínéről (amely függ a létszámtól), visszajelzek ha már beérkezett a regisztrációs díjad.

Milyen további támogatást adok neked a KreatívSpirit alapozó workshop után?

Ha elvégzed a KREATÍVSPIRIT alapozó workshopot, már neked is van rá lehetőséged: KreatívSpirit klubfoglalkozás csak alaptanfolyamot, illetve KREATÍVSPIRIT haladó tanfolyamot végzettek számára: nemcsak a gyakorlás közben felmerülő kérdéseket beszéljük meg, de új információkkal is szolgálok!
A  KREATÍVSPIRIT klubfoglalkozás díja:  15.000-Ft/alkalom

Csak személyesen vehetek részt a programokon?

Nemcsak személyesen, hanem online is  részt vehetsz a programokon.

Mikor javaslod a KreatívSpirit Alapozó Workshopot és milyen esetben érdemes a KreatívSpirit Alapozó Mentorprogramot választanom?

WORKSHOP                                

Átadom a KreatívSpirit Alapozó tudásanyagát.

KreatívSpirit klubfoglalkozáson vehetsz részt havi szinten.

Kérheted az Alapozó workshop hanganyagát (+20.000-Ft a teljes 4 nap hanganyaga).

 

MENTORPROGRAM

Átadom a KreatívSpirit Alapozó tudásanyagát.

Heti rendszerességgel: Speciális kérdezéstechnika, témakörökre lebontva.

Az alapozó hanganyaga benne van a mentorprogram díjában.

3,6, vagy 9 hónapos mentorprogramon vehetsz részt. A mentorprogram díja attól is függ, hány hónapos mentorálást választasz. Lehetőség van részletfizetésre is, amelynek a részleteit egyeztetjük.

3, 6 vagy 9 hónapon keresztül, hetente egyszer konzultáció, gyakorlás, felmerülő kérdések     tisztázása, plusz gyakorlati praktikák megosztása.

Mikor kell kifizetnem a részvételi díj fennmaradó részét?

Az első tanfolyami nap kezdetekor kell befizetni a fennmaradó összeget a helyszínen, készpénzben.

Online részvétel esetén a tanfolyam megkezdése előtt be kell érkeznie a tandíjnak.

Kik vehetnek részt a mentorprogramon?

Akik az idejüket össze tudják hangolni a 3, 6, vagy 12 hónapos intenzív heti 1x történő foglalkozásokkal.

Tudom -e pótolni, ha hiányzok, vagy kihagyok 1-2 alkalmat?

1-2 alkalom pótlását megoldhatjuk úgy, hogy megtartom neked összevontan. Többszöri alkalommal nem tudod megoldani, ez a te felelősséged.

Annak érdekében, hogy az ebből adódó kellemetlenségeket elkerüljük, a mentorprogramra való jelentkezésed előtt mindenképp lesz egy előzetes beszélgetés, ahol tisztázunk minden ezzel kapcsolatos kérdést. A beszélgetés közben az is kiderül, tudunk-e, és szeretnénk-e mindketten együttműködni. Ez még a program befizetése előtt megtörténik, tehát nem árulok zsákbamacskát. Így tartom tisztességesnek és etikusnak.A beszélgetésünk  utánnyugodtan tudsz dönteni arról, szeretnél-e több hónapon át tartó elkötelezettséget vállalni az önfejlesztésed keretében.

Ha a beszélgetésünk során azt látom, hogy nem tudlak, vagy nem szeretnélek elvállalni, akkor azt egyértelműen jelzem feléd. Ezzel az előzetes, tisztázó beszélgetéssel segítek abban, hogy mindketten meg tudjuk hozni azt a döntést, amely mindkettőnk számára megfelelő.

Ha szeretsz játékosan tanulni, akkor a KreatívSpirit alap- és haladó tanfolyamot élvezni és imádni fogod!

Az élet egy olyan film, amelyben te vagy a forgatókönyvíró, rendező és a főszereplő. Életed forgatókönyvén mindig változtathatsz, kezdj hát neki! Fedezd fel belső képességeid, lelked kincseit, és ezzel feltöltekezve szárnyald túl legszebb álmaid.