KreatívSpirit

Story

 

Kreatív hozzállás – Átütő hatékonyság

KreatívSpirit

Story

 

Kreatív hozzállás – Átütő hatékonyság

kreatívspiritstory mobil

TAPASZTALAT

Halálközeli élményem

Ami a ’90-es évekhez fűződik, amikor egy lovasbaleset kapcsán megtapasztaltam a halálközeli élményt. Igen ez valóban élmény volt a számomra. Balesetem után pedig öngyógyításba kezdtem és sikerült teljesen felépülnöm.

Erről az élményről a KreatívSpirit Podcast 5. adásában részletesen mesélek.

A ’90-es években újságíróként dolgoztam különböző napilapoknál, majd miután világossá vált a számomra, hogy a média és bizonyos „köztiszteletben” álló hatalmasságok nem díjazzák az igazságot, úgy döntöttem, elbúcsúzom a hagyományos újságírói pályától. Ekkor azt hittem, többé már sosem fogok billentyűt ragadni. Bár az írás szeretete megmaradt. És igen, az írói tehetségemnek a mai napig hasznát veszem a lélekoldó-önfejlesztő foglalkozásokon is.

TAPASZTALÁSOK

érintés a forrástól

Még a 2000-es évek elején olyan élethelyzetbe kerültem, amikor orvostól természetgyógyászig jártam, és ideig-óráig a természetgyógyász tudott segíteni, de nem volt tartós eredménye. Ekkor kínomban azt kívántam a Forrástól, hogy bárcsak eljutnék most már olyan segítőhöz, aki gyökeres segítséget tud adni a számomra. Félálomban bekúszott intuíciómon keresztül egy – általam akkor még ismeretlen – nagy szeretetet sugárzó ember, aki csak ennyit mondott: „Minden rendben van.” Pár nap múlva megismertem Ács Piroskát, aki Buddhista Főiskolát is végzett. Piroskától rengeteg spirituális tudást kaptam, stresszoldást is tanultam tőle, s a gyerekkorom óta meglévő különleges képességeimet pedig segített rendszerezni. Piroskán keresztül ismertem meg a fizikai valóságban azt a spirituális tanítót is, aki rosszullétem idején intuíciómon keresztül megnyugtatott.

Hála: 2006-ban elvégeztem a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Főiskolát, ahol transzperszonális pszichológiát és transzlégzést is tanultam.

FELISMERÉS

egy felsőbb szövetség

Felismertem, hogy az a spirituális szövetség, amely a nemzetközi minősítést is megadta a számomra, már nem azokat az értékeket képviseli, mint amikor az alapító még aktív tag volt.

Eleinte úgy gondoltam, hogy befejezem spirituális segítői és oktatói pályafutásomat, de a Forrás jelezte számomra, hogy folytatnom „kell” ezt a gyönyörű hivatást.

Sok köszönettel és hálával tartozom még a következő tanítóimnak: Piroskán kívül, Paróczi Jánosnak, Bert Hellingernek, Komin Vlagyimirnak, Gregg Bradennek. Az előbb felsoroltakon kívül klienseimtől és tanítványaimtól is sokat tanultam.

Külön hála a lovaknak, akiktől jelenleg is rengeteget tanulok.

 A KreatívSpirit Podcast adásaim Lovas Rovatában, erről is hallhatsz bővebben.

Mi jellemzi a KreatívSpiritet?

Ha röviden kell megfogalmaznom mi jellemzi a KreatívSpiritet, akkor azt mondom, hogy: sokoldalúság, kreatív hozzáállás, átütő hatékonyság.

Küldetésemhez tartozik az is, hogy ködösítés helyett, egyértelmű, világos és egyszerűen beépíthető tudást adjak át neked.

Munkásságomat a KreatívSpirit előtti időkkel kezdem, mert szeretném bemutatni neked, milyen alapokra építkeztem.

kreatívspirit kreatívitás
kreatívspirit spiritualitás

A kreatívspirit lélekoldó-önfejlesztő módszer születése

2009

Egy váratlan felkérés

Érkezett valakitől egy felkérés 2009-ben, hogy állítsak össze a számára egy Bőséggel, Jóléttel kapcsolatos kurzust. Amikor elkezdtem a kurzus írásos anyagán dolgozni, akkor nem tudtam abbahagyni ezt a munkát.

Folyamatosan jött az inspiráció a Forrástól. Majd keretek közé foglaltam a bőség kurzus anyagát, amelyet azóta is sikerrel alkalmazunk.

2010

A hiányzó láncszem

A Forrás továbbra is a „kezem alá” dolgozott és rengeteg olyan ötlet jött tőle, amely választ adott számomra arra a kérdésre, amely akkoriban intenzíven foglalkoztatott: – Hogyan tudom megalkotni azt a hiányzó láncszemet, hogy a spirituális értékeket, tudást könnyebben beépítsem a hétköznapokba?

A válasz megérkezett és 2010-re már olyan nagy mértékű tudás és tapasztalat állt a rendelkezésemre, és klienseim igényei is arra mutattak, hogy állítsak össze egy saját módszert.

Rábukkantam a hiányzó láncszemre, és írói képességeimet, spirituális tapasztalataimmal és tudásommal ötvözve, plusz a Forrás által adott ötleteket beépítve, intuíciómon keresztül összetett és egyedi lélekoldó-önfejlesztő módszert dolgoztam ki.

2012

Hiánypótló spirituális módszer

Előző életek vizsgálata és a jelen életben meglévő blokkok átalakítása előremozdító energiákká, nagyon jó, de nem elegendő. Felismertem, hogy kellett ennél több, amely összeköti a spirituális értékeket a fizikai léttel, és könnyen integrálható, használható a hétköznapokban.

A többi módszer ugyan foglalkozik a tudatalatti blokkok oldásával, átalakításával, és ez nagyon jó, de ez sem elegendő a teljes megoldáshoz. Megtaláltam a hiányzó láncszemet, amely lehetővé teszi azt is, hogy tudatalattinkban rejlő zseniális képességeket a szolgálatunkba állítsuk. Ez egy hiánypótlás a spirituális módszerek palettáján.

Azt is felismertem, hogy ha az előző életek vizsgálata és energiák tisztítása mellett a játékos, mesés elemeket is alkalmazom egy-egy meditációs  gyakorlatban, annak több oldalú pozitív, előremozdító, fejlesztő hatása van.

Többoldalú támogatást adunk a léleknek, akkor a pozitív előrevivő hatás megsokszorozódik. Ezt a sokoldalúságot is beépítettem a KreatívSpiritbe, ezáltal átütő sikereket érünk el klienseimmel, tanítványaimmal már hosszú évek óta.

További fejlesztéseket végeztem a testi-lelki egészség és egység helyreállítása érdekében.

A KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszer 2012-ben lett teljes, és mivel folyamatosan fejlesztem, azóta a hatásfoka is megsokszorozódott.

Eközben folytattam az írást is, és néhány éve a versírás is jelentősebb szerepet játszik nálam. A blogomban is olvashatod majd a verseimet.

kratívspirit podcast ajánló

2019-ben elkezdtem a KreatívSpirit Podcast adásokat, s bár 2021-ben csak néhány adás volt, de 2022-ben a KreatívSpirit Podcast is újra indult.

Milyen alapelveket és etikai normákat követek a spirituális hivatásom során?

Teljes titoktartás. Ez nálam alapvető. Ha ajánlasz a barátaidnak, ismerőseidnek, családtagjaidnak és eljönnek hozzám, akkor tőlem semmilyen infót nem kapsz róluk, és a velük való foglalkozásról. Ez fordítva is igaz. Soha senkinek nem adok ki rólad semmilyen infót.

Tiszteletben tartom a vallási hitedet, ugyanakkor előfordul, hogy korlátozó vallási dogmákat, hiedelmeket is fel kell oldanunk, hogy tovább tudj lépni.

Nincs semmilyen korra, nemre, bőrszínre és egyéb másra vonatkozó megkülönböztetés. Megadom neked a tiszteletet, hiszen te is ugyanolyan úton járó lélek vagy emberi testben, mint jómagam.

♣ Kérdezz, kérlek! Nyugodtan kérdezhetsz, ha valamit nem értesz, illetve a workshopok, mentorprogramok során alapvető, hogy ha felmerül bármi kérdés, akkor azt megbeszéljük.

♣ NEM vagyok sem guru, sem mester, sem szent. Ha valaki felől azt érzem, hogy „isteníteni” kezd, akkor leállítom. Partnerek vagyunk és egyikünk sem különb a másiknál, ugyanakkor adjuk meg egymásnak a kölcsönös tiszteletet.

♣ Ne várd, hogy megmondjam a tutit, mert a döntést és a felelősséget neked kell vállalnod. Ha elvárnád, hogy konkrét tanácsot adjak pld. arra vonatkozóan, hogy elköltözz-e vagy sem, akkor rossz helyen jársz. Abban viszont tudok segíteni neked, hogy feloldjuk azokat a blokkokat, amelyek miatt félsz a döntésektől és a felelősségvállalástól.

♣ Nem jósolok. Nem kutatjuk a jövőt, hanem megteremtjük a jelenünkben.

KREATÍVSPIRIT A MÉDIÁBAN

kreatívspiritstory kérdezés művészete
kreatívspiritstory gyermeki rácsodálkozás
kreatívspirit ezoporta azonosulás

BREDD RÁDIÓ INTERJÚ

készítette: Kabany Csilla

KAMÉLEON MAGAZIN

YOUTUBE ELŐADÁS

Mit választasz?

A döntés a tiéd milyen ütemben szeretnél oldódni és fejlődni.

Tarts velem a felszabadító önfejlesztés útján.

kreatívspiritstory lélekoldás
kreatívspiritstory programok