LÉLEKOLDÁS

Sokfajta lélekoldó módszert kipróbáltál és egyik sem volt az igazi?

Tapasztaltál ugyan megkönnyebbülést, talán eufórikus érzést is egy-két általános energiatisztítás alkalmával, de nem hozott tartós pozitív változást?

LÉLEKOLDÁS

Sokfajta lélekoldó módszert kipróbáltál és egyik sem volt az igazi?

Tapasztaltál ugyan megkönnyebbülést, talán eufórikus érzést is egy-két általános energiatisztítás alkalmával, de nem hozott tartós pozitív változást?

Ha mindezt már megtapasztaltad, akkor most jó helyen jársz, mert a KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszer tartalmazza azt a hiányzó láncszemet, amelynek köszönhetően a pozitív változás folyamatában megoldod a kihívásokat és eléred céljaidat.

Ha valóban eleged van a problémáidból és a szenvedésből, akkor jó hírem van.

A KreatívSpirit lélekoldás-önfejlesztés segít neked gyökeresen jobbra fordítani az egész életed, és a megoldásokhoz, céljaidhoz téged elvezet.

7

MILYEN KIHÍVÁSOKBAN SEGÍT NEKED A KREATÍVSPIRIT?

A KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő módszer segítségével:

♣ Fejlődik a problémamegoldó képességed

♣ Kommunikációs képességed kibontakoztatjuk

♣ Könnyebben alkalmazkodsz a változásokhoz

♣ Megvalósítod a céljaidat

♣ Rendezni tudod a családi és egyéb kapcsolataidat

♣ Képessé válasz a győztes-győztes megoldásokra

♣ Konfliktuskezelési képességed is fejlesztjük

♣ Növekszik az önbizalmad

KREATÍVSPIRIT LÉLEKOLDÁS HANGANYAG

 

Az alábbiakban pici bepillantást engedek számodra a KreatívSpirit  lélekoldó-önfejlesztő foglalkozások egyik szeletébe.

Ez a kihívás  arról szólt, hogy kliensem egyszerre akart változtatni sok mindenen, ami ugye tudjuk, hogy nem működik. Érdekes tényezők hangzottak el.

A teljes KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő foglalkozásból picike részletet hallasz most zanzásítva.

NOÉMI - A VÁLTOZTATÁS TÉMÁJA

MIÉRT VÁLASZD

A KREATÍVSPIRIT LÉLEKOLDÁS-ÖNFEJLESZTÉST?

Mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az energiák tisztítása rendkívül nagy segítség a lélek számára, de önmagában nem elég az életminőség javításához. Kell még hozzá valami plusz.

Többek között a tudatos hozzáállás megváltoztatása, valamint azt a bizonyos pluszt a kreatív energiák aktivizálása, a kreativitás és játékosság alkalmazása adja.

A KreatívSpiritben benne van szükség szerint az energiák tisztítása, (akár más életek vizsgálata, jelen életbeli, tudatalatti szinteken is, illetve generációs programok, blokkok felderítése és tisztítása), valamint játékos, és hatékony lélekerősítő, önfejlesztő gyakorlatok.

Mivel ad többet a KreatívSpirit, mint más energiatisztítás?

Nemcsak energiatisztítás történik a lélekkrónikából, tudatalattiból és DNS-ből, hanem játékos módon beépítjük azokat a pozitív mintákat is, amelyek segítségével a hétköznapi életedet már sokkal boldogabban és sikeresebben éled az új pozitív mintáknak is köszönhetően.

Nemcsak 1-1,5 óráig, hanem a foglalkozás idején túl is folyamatosan dolgozik tudatalattidban és lelkedben az a támogató energia, amelyet az energetikai tisztítással és a meditációs gyakorlatokkal is beépítünk.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogyan szolgálja a javadat, ha részt veszel a KREATÍVSPIRIT egyéni foglalkozáson?

Az emberek többsége rohanó életmódot folytat, így nincs ideje örülni az életnek, és ez olyannyira fokozódhat, akár generációkon keresztül is, hogy az életöröm, az élet élvezete jelentősen csökken.

A tanácsadás alkalmával személyre szabottan, és az aktuális életterülettel kapcsolatban nemcsak energiatisztítás történik, hanem olyan egyszerű, játékos feladatot is adok neked, amellyel tudatosan fejlesztheted kreatív hozzáállásod.
A kreatív gondolkodás és hozzáállás fejlesztése segít neked kilépni a régi elavult mintákból, ezáltal hozzásegít téged a megoldáshoz, valamint nyitottá válsz az élet örömeinek megteremtésére és megtapasztalására is.

Amikor más életekből származó, jelenben blokkoló energiákat kell tisztítani, ez hipnózisban történik?

Hipnózisra semmi szükség. Sokkal gyengédebb módon történik az energiák vizsgálata, és tisztítása.
Szükségtelen újraélned a más életekben átélt eseményeket, hiszen nem az újraélés a fontos.

Az a lényeg, hogy a más életekben gyökeredző és jelenben blokkoló energiák elengedésre, tisztításra, átalakításra kerülnek.
Sokan nem tudják, de átélés és ún. utaztatás mellőzésével, a Forrás segítségével, éber állapotban, energetikailag sokkal biztonságosabb módon lehet elengedni és átalakítani ezeket az energiákat, és ez nagyon fontos!

Ki, vagy mi az, hogy Felső Én?

Mindenkinek egyéneknek és csoportoknak egyaránt van ún. Felső Én Bizottsága, amely bizottság a spirituális birodalmakban található és segítik a lelket. Felső Én Bizottság tagjai között angyalok is vannak.

Nem tudsz meditálni, ez gond lehet az egyéni foglalkozások alatt?

Egyáltalán nem gond, ebben az esetben megtanítalak a mi a teendő, vagy egyéb más személyre szabott gyakorlatot mutatok neked, amely ebben segít. Az energiák vizsgálatához és tisztításához nem szükséges a meditáció, a pozitív minták beépítésében viszont nagymértékben segítenek a játékos gyakorlatok.

Betegséggel kapcsolatos KreatívSpirit foglalkozáson kiteszteljük-e a diagnózist, gyógykészítményeket, vitaminokat?

Amikor betegséggel kapcsolatban végzünk egyéni lélekoldás-önfejlesztést, sosem diagnosztizálok, és a gyógykezelések, terápiák, gyógyszerek, vitaminok szedésével kapcsolatban sem adok soha tanácsot.NEM vagyok orvos, ezért ehhez nincs jogom. Emellett a lélekoldás nem helyettesíti az orvosi ellátást,pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb pszichológiai, pszichoterápiai eljárásnak. 

Viszont a lélekoldás hatására jelentősen javulhat a fizikai, lelki, szellemi állapot és a fizikai és energetikai testek is kiegyensúlyozotabbá válnak.

Betegségek vonatkozásában is, mindig a lelki okok gyökerét oldjuk és alakítjuk át támogató energiákká.

Kinek lehet lélekoldást kérni?

Javasolni szoktam, hogy elsősorban önmagadat részesítsd előnyben, és emellett még kérhetsz energiatisztítást az alábbiakban felsoroltaknak is:

  • csoportnak, csoportoknak, szervezetnek, cégnek,
  • ismerősök, barátok, családtagokszámára,
  • állatoknak,
  • és a tértisztítás (ház, lakás, egyéb ingatlan ill. tér, földterület) is az energiatisztítás része, ha kéred.
Mi a feltétele annak, hogy másnak kérjek tisztítást?

Forrással együttműködve ellenőrzöm, hogy az illető ismerősöd lelke, akinek az energiatisztítást kéred, ad-e engedélyt a tisztításra. Az ismerősödnek nem kell tudnia róla, mert nem a tudatos énje (egója), hanem a lelkének a tiszta vágya, szándéka számít.

Ha engedélyt adott a lelke (ezt ellenőrzöm minden esetben), és ő tudatosan nem tud a tisztításról, akkor is elindul a pozitív változás folyamata a lelkében.

Ha másnak kérek tisztítást, és ő nem tud róla, de a lelke engedélyt adott a tisztításra, beavatkozom-e a sorsába, karmájába?

Semmiképpen sem, hiszen energiatisztítást kap, és a döntés joga,valamint az életéért vállalt felelősség az övé, abba nem szólunk bele.

Hogyan zajlik a KREATÍVSPIRIT lélekoldás folyamata?

Egyrészt Spirituális Bizottsággal, illetve Forrással működöm együtt, másrészt pedig az ún. szórakoztató, játékos önismeretet is előtérbe helyezem -e módszer keretében.
Emellett pedig olyan mini-meditációk és mini-gyakorlatok is tarkítják a KreatívSpirit repertoárját, amelyet bárki, szinte bármikor könnyedén elvégezhet, így te is. 🙂
Ezek közül az általam összeállított kreatívan variálható mini-meditációk, illetve mini-gyakorlatok közül is válogatok, amikor személyes tanácsadásra jössz hozzám.
1. A lélekoldás foglalkozás elején energetikailag felkészülök, téged is felkészítelek az oldásra, amely pár percet vesz igénybe.
2. A felkészítés után a Forrás, és Spirituális Bizottságom segítségével feltárom és tisztítom a tudatos és tudatalatti blokkokat, a kihívások gyökereit, – szükség szerint előző, más életből származó, egyben jelen élethez kapcsolódó korlátozó energiákat a tudatos és tudatalatti elméből, DNS-ből, energiatestekből, fizikai testből sejtszinten is.
3. Forrás segítségével kiválasztom – azt a meditációt és/vagy mini-gyakorlatot, amelyet megtanítok neked, és amelyet bármikor, könnyen elvégezhetsz.

A speciális meditációkból és minigyakorlatokból mikor, mennyit kérhetek hanganyagként, mp3 formátumban?

A speciális, egyedi, játékos meditációs gyakorlatokat az egyéni KreatívSpirit lélekoldás-erősítés foglalkozáson választjuk ki a számodra. A KreatívSpirit lélekoldás-erősítésnek csak egy része a meditációs gyakorlatsor, ezért ez önállóan nem elérhető. Eldöntheted, hogy kéred-e, hogy átküldjem neked mp3 formátumban. A foglalkozás után max. 2 db meditációt szoktam javasolni, de lehet, hogy elég 1 db is, ez a foglalkozás alatt kiderül.

Nem foglak túl sok gyakorlattal elárasztani egy-egy foglalkozás után, mert lépésről lépésre haladunk a lelki blokkok oldásában és a lélekerősítő pozitív minták beépítésében. A haladás ütemén természetesen időközben változtathatunk az igényeid szerint.

A következő foglalkozások alkalmával pedig, ahogy tovább haladunk, még újabb meditációs gyakorlatokat is kapsz, amelyeket szintén kérhetsz mp3 formátumban, hanganyagként is.

Milyen gyakran menjek hozzád lélekoldó-önfejlesztő foglalkozásra?

Ezt rád bízom. Sokan egy alkalomtól már csodát várnak.

A lélekoldás-erősítés azonban lépésről lépésre történik, és bár egy alkalom után is érezhető a hatalmas oldódás.

Benned születik meg az igény, hogy milyen időközönként szeretnél foglalkozni a lelkeddel. Valaki havonta egyszer, valaki két hetente, vagy hetente igényli a foglalkozásokat.

Gondolj bele, a tested ápolásával naponta foglalkozol, ha a lelki dolgokra nem szánsz elég időt, vagy alkalmat, akkor lassabban fogsz haladni. Ha pedig intenzívebben szeretnél haladni, az is lehetséges. A döntés teljesen a tiéd.

Attól is függ, hogy épp milyen intenzív, vagy mély problémakörrel foglalkozunk, ez is meghatározhatja a gyakoriságot.

Ha olyan igényed van, hogy heti több alkalommal szeretnél a lelkeddel foglalkozni, akkor viszont már javaslom, hogy vegyél részt a KreatívSpirit Alapozó Workshopon és/vagy mentorprogramon.

Csak személyesen kérhetem a foglalkozásokat?

Nemcsak személyesen, hanem skype-on, vagy messengeren keresztül is kérheted a foglalkozásokat. Ugyanolyan hatékony. 

KreatívSpirit

Lélekoldó-Önfejlesztő Foglalkozás

Egy alkalom KreatívSpirit lélekoldás-önfejlesztő foglalkozás általában 1-1,5 órát vesz igénybe.

Díja: 22.000 Ft/alkalom/ór

Sőt, ha szeretnéd mp3 formátumban is megkapni a foglalkozáson elvégzett meditációs gyakorlatot, ezt is kérheted, hiszen ezzel is felgyorsíthatod a   megoldások megvalósulását és céljaid elérésének folyamatát.

Ennek a rád szabott – mp3 hanganyag formátumban részedre elkészített – speciális meditációs gyakorlatnak a díja: 2.000-Ft/db

Ezt a meditációt korlátlanul akkor és annyiszor hallgathatod meg, ahányszor szeretnéd. Ha csak 10 napig hallgatod, akkor is csak napi egy kávé árát foglalja magában. Természetesen javasolt ennél többször elvégezni a gyakorlatokat.

És minél többször elvégzed az általam adott meditációs gyakorlatokat, annál gyorsabban, és mélyebben beépülnek életedbe a pozitív minták, és fejlődnek a problémamegoldó és kreatív teremtő képességeid.

Szeretnél részese lenni egy olyan hatékony lélekoldás-önfejlesztésnek, amely átütő sikereket hoz neked? Akkor gyere, és tapasztald meg te is!

 

Válaszd a KreatívSpirit lélekoldás-önfejlesztést, fedezd fel a benned lévő csodát, és teremtsd meg szeretettel az örömteli életed.