KREATÍVSPIRIT

PROGRAMOK

Mit és milyen alapelvek alapján fejlesztünk a KreatívSpirit workshopokon és mentorprogramokon?

A workshopokat, mentorprogramokat olyan spirituális alapelvek alapján állítottam össze, amelyek meghatározóak és elengedhetetlenek ahhoz, hogy gyökeres pozitív változást teremts az életedben.

Mit és milyen alapelvek alapján fejlesztünk a KreatívSpirit workshopokon és mentorprogramokon?

A workshopokat, mentorprogramokat olyan spirituális alapelvek alapján állítottam össze, amelyek meghatározóak és elengedhetetlenek ahhoz, hogy gyökeres pozitív változást teremts az életedben.

A KreatívSpirit lélekoldó-önfejlesztő programokat az alábbi 9. alapelv alapján állítottam össze.

01.

Lehet, hogy tudatosan szeretnél megoldani, vagy megteremteni valamit, de ha a tudatalattidban a vágyaddal ellentétes hitrendszer, illetve blokk van (pld. „A mi családunkban mindig boldogtalanság van a párkapcsolatban.”) akkor a tudatalattid fog győzni. Ezeket a blokkokat felszínre hozzuk, és támogató hozzáállássá változtatjuk.

03.

Az általános spirituális és önismereti módszerek csak a tudatalatti blokkokat oldják. A KreatívSpirit workshopokon és mentorprogramokon előhozzuk a tudatalattiban szunnyadó, és tudatos szinten elnyomott csodás képességeidet is.

05.

A kreatív hozzáállás fejlesztése játékos módon azegót is a szolgálatunkba állítja, és már nem az elme szintjéről, hanem egy magasabb tudatossági szintről leszel képes megteremteni azt, amit szeretnél.

02.

Nem zárjuk ki az elmét a teremtésből, hanem összehangoljuk a bal és jobb agyféltekét, valamint az elmét (gondolatokat) összhangba hozzuk a szívvel (érzelmekkel) is. Létfontosságú az örömteli élethez, hogy a szív és elme között harmonikus együttműködés legyen.

04.

Nem az a fontos, hogy mi történik velünk, hanem az, hogy hogyan reagálunk életünk történéseire. (Erre hozok szép példákat a blogomban, és a KreatívSpirit podcast adásaiban is.)

06.

Problémafókuszból a megoldáscentrikus hozzáállásba helyezzük át a fókuszunkat. Hiszen egyetértünk abban, hogy amire fókuszálunk, azt teremtjük meg.

07.

Érthetetlen ködösítés és misztifikálás helyett, érthető, hétköznapokban is könnyen használható tudást adok át.

08.

Spirituális lelkek vagyunk, s fizikai testünk csupán egy „jármű”. Emellett mindkettő karbantartása, ápolása egyaránt fontos. Figyelünk arra is, hogy egyensúlyban legyen a hármas egységünk:test-lélek-szellem egysége.

09.

Amikor szeretetteli egységben vagy önmagaddal, akkor szeretetteli egységben vagy a világgal is. Így tudod egyensúlyba hozni életed minden területét. „Amint kint, úgy bent, amint fent, úgy lent.” – (Hermész Triszmegisztosz) Rengeteg olyan praktikát adok át neked, amelyek segítenek a szeretetteli egység és az egyensúly megteremtésében és megélésében.

Kreatívspirit

Választható Programok

A legtöbb workshop, és mentorprogram esetében nem feltétel az előképzettség. Kivétel ez alól a KreatívSpirit Haladó szintű workshop-mentorprogram.

Kreatívspirit Alapozó

A Forrással való tiszta kapcsolat és együttműködés a mai világban létfontosságú és nélkülözhetetlen. Támogatlak abban, hogy felfedezd ennek a csodás kapcsolatnak minden előnyét, amelyet könnyedén integrálni tudsz a hétköznapokban is. Életre szóló gyökeres pozitív változásokat tapasztalsz meg ezzel az alaptudással.

Kreatívspirit Haladó

Magasabb szintű spirituális technikákat adok át neked, amelyekkel – a KreatívSpirit alapozó elsajátítása után – szélesebb körű segítséget tudsz adni önmagadnak és másoknak egyaránt és a test energetikájával, kiegyensúlyozásával is kiterjedtebben foglalkozunk. Ha hivatásként szeretnéd gyakorolni a spirituális támogatást, abban is segítségedre leszek.

Bőség a Köbön

A bőség megteremtésében, kiterjesztésében és megélésében adok segítséget, játékos gyakorlatokkal, gondolatébresztőkkel, meditációs gyakorlatokkal.